bbk-logo-rood-transparent
 

Waarom lid worden?

De BBK is een beroepsvereniging die wordt gerund door beeldend kunstenaars. We begrijpen de beeldend kunstenaar dan ook bijzonder goed. Alle activiteiten en werkzaamheden worden met de beeldend kunstenaar centraal ondernomen.

bbk-info

Vragen

Voor vragen over het lidmaatschap kun je ons altijd mailen: bbk[at]bbknet.nl.
Spreek je liever iemand, bel dan op maandag tussen 12.30 en 13.30 uur met 020 - 623 5456. 

 

Expertise voor en door kunstenaars

De BBK is de enige beroepsvereniging voor en door beeldend kunstenaars. We zijn een vereniging, leden bepalen het beleid en kiezen uit hun midden een bestuur.

 

Belastingaangifte

Ervaren belastingconsulenten die precies weten welke regelingen voor jou als kunstenaar van toepassing zijn als cultureel ondernemer.

 

IAA kaart

Leden van de BBK kunnen de IAA\/UNESCO museum Kaart aanvragen. Met de IAA Kaart heb je in het buitenland gratis of met korting toegang tot diverse musea en instellingen.

 

Service en persoonlijke advisering

Onze medewerkers staan je bij met uitgebreide kennis en advies voor vragen over contracten, atelier, opdrachten, subsidies en adviseurs die begrijpen dat de beroepspraktijk van beeldend kunstenaars complex en veelzijdig is.

 

Actuele informatie

De BBK brengt haar leden op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in het kunstbeleid via het BBK Magazine en de digitale nieuwsbrief.

 

Juridisch advies

Ook voor juridisch advies kan je bij de BBK terecht. Onze specialisten staan je bij met praktische tips en informatie; daarnaast hebben we hebben afspraken met een aantal extern juristen en advocaten met een zeer brede ervaring.

 

Samenwerking met andere organisaties

De BBK heeft zich sinds 1945 hard gemaakt voor een goed kunstbeleid en zal dat met jouw steun blijven doen! De BBK is aangesloten bij een aantal koepelorganisaties waaronder Kunsten '92 en internationaal bij IAA-Europe en AIAP-IAA Worldwide.

 

Openingstijden

De BBK is bereikbaar van di t/m do van 10 – 16 uur.

De specialisten zijn bereikbaar via het telefonisch spreekuur van 14 – 16.

Contact

Heesterveld 58
1102 SB Amsterdam Zuidoost

T. +31 (0)20 – 623 54 56
E. bbk[at]bbknet.nl

Privacybeleid

De BBK verwerkt persoonsgegevens, lees ons privacybeleid (pdf) voor meer informatie.

KvK 40530026

IBAN NL 71 INGB 0000 5834 58